Learning Acitivity – Focusing on Pioneering Designers

Objetiv observasjon

Gjennom intervjuet, Marian nevner, «When I worked at Digitopolis, I was working almost entirely on the computer, basically the computer and with photography. And now I am using a wide variety of materials, sometimes still involved with a computer and sometimes just with the materials themselves. But having a space like this allows me to obviously store them all, and to work on these various surfaces in different media.»

Hva er din mening om bruk av datamaskinen kombinert med ulike medier? Skriv en side (350 ord) med din mening om betydningen av media og design, og hvordan du tar i bruk  datateknologi.

I dag sitter vi veldig mye på datamaskinen, kanskje for mye. Når man sitter å jobber på datamaskinen er det lett å bli distrahert av alle mulighetene vi har. Som for eksempel at man klikker seg inn på en reklame når man egentlig var på utkikk etter noe annet. Jeg syns at bruk av papir, blyant, saks, lim osv er en god måte å utvikle seg kreativt, og jeg føler også at det er ganske sunt for seg selv. Jeg liker veldig godt å male og høre på musikk, eller tegne. Når jeg gjør det glemmer jeg helt tiden og kan jobbe med fullt fokus på ideen min uten at jeg blir distrahert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s